printaj.online

Pon - Pet: 08:00 - 17:00

Pon - Pet: 07:00 - 15:00

Preuzimanje gotovih narudžbi: Pon - Pet 07:00 - 15:00

Uvjeti dostave

Osobno preuzimanje

Plaćene narudžbe odabranih proizvoda možete osobno preuzeti u našem proizvodnom centru:

Cerovski d.o.o.
Eugena Podaubski 4
10000 Zagreb
Prilikom osobnog preuzimanja, molimo vas da prvo provjerite je li roba spremna za preuzimanje na broju telefona 01/222 6660, a prilikom preuzimanja ponesite sa sobom kopiju računa koji ste prethodno dobili na vašu e-mail adresu. Osobno preuzimanje proizvoda u našem skladištu je besplatno te se ne naplaćuju troškovi dostave.

Radno vrijeme skladišta:

Ponedjeljak – petak: 8:00-17:00h
Subota: 8:00-12:00 h

Brza i pouzdana dostava

Printaj.online obavlja dostavu proizvoda i usluga na području Republike Hrvatske. Vaša pošiljka je osigurana od gubitka u dostavi.

Uvjeti dostave:

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Za pošiljke većih gabarita (Kapa, alubond, pleksi, forex ploče…) dostava je moguća do prve fizičke prepreke koja onemogućava prilaz dostavnog vozila stambenom objektu. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta. Dostavna služba najčešće dostavlja u roku 24 sata od preuzimanja pošiljke u skladištu. Iznimka su otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu ili spadaju pod naselja ograničena masom pošiljke, a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostave.