printaj.online

Pon - Pet: 08:00 - 17:00

Pon - Pet: 07:00 - 15:00

Preuzimanje gotovih narudžbi: Pon - Pet 07:00 - 15:00

Registracija i opća pitanja

Naručivanje proizvoda moguće je I bez registracije.

No, s registracijom koristite pogodnosti koje imaju registrirani članovim kao što su obavijesti o novim proizvodima i posebnim popustima. Također, registracijom dobivate mogućnost pohranjivanja svih prijašnjih narudžbe, što dodatno olakšava sljedeću kupnju u slučaju da želite naručiti isti proizvod u dodatnoj količini.Registrirati se možete klikom na “Prijavite se” i popunjavanjem informativnog obrasca. Možete se registrati kao fizička ili pravna osoba.

Da, za dobivanje R1 računa potrebno je registrirati se kao pravna osoba I ostaviti podatke o poduzeću. Potrebni podaci za izdavanje R1 računa su: Naziv poduzeća, adresa I OIB.

Narudžbu možete napraviti tako da prvo izaberete željeni proizvod, a zatim odaberite specifikaciju proizvoda (količina, vrsta tiska, medij za tisak, rok isporuke), učitate grafičku pripremu, a možete dodati napomenu te na kraju dodajete proizvod u košaricu. Odaberite način plaćanja i dostavu i time ste završili narudžbu.

Ne. Narudžbe mogu biti postavljene isključivo putem naše web stranice. Ukoliko niste pronašli što vam treba ili trebate pomoć oko izbora, slobodno nam se javite telefonski ili putem maila, vrlo rado ćemo vam pomoći. Medjutim, pogodnosti web shopa vrijede isključivo za narudzbe putem web shopa.

Ne. Printaj.online ne izrađuje probne otiske, a odobrenje pripreme za tisak nam dajete vi putem našeg online sustava na narudžbu, bez toga nije moguće završiti narudžbu.

Da biste to mogli vidjeti, potrebno je biti registrirati korisnik Printaj.online web shopa putem obrasca za registraciju. Kada ste se registrirali, možete se prijaviti na Printaj.online koristeći vlastite korisničke podatke, a na stranici “Povijest narudžbi” u svakom trenutku možete vidjeti sve vaše prijašnje narudžbe ili na stranicima “Moj profil” možete urediti svoje podatke.

Za kupovinu u Printaj.online trgovini morate imati navršenih 18 godina.

Pošaljite nam upit mailom i čim detaljnije opišite ono što ste zamislili. U mailu možete poslati svoje ideje, skice, linkove kako bismo mogli čim brže i bolje izraditi Vaš dizajn. Javite nam se na mail info@printaj.online. Usluga grafičkog dizajna i izrada pripreme obračunava se prema cjeniku koji vam šaljemo putem e-maila a koji ovisi o zahtjevnosti Vašeg dizajna.

Niste pronašli odgovor?

Ukoliko niste pronašli odgovor na traženo pitanje, pokušajte ga pronaći na sljedećim poveznicama: